Home
Sponsoren
Jury
Historie
Pers
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Vosko Trofee voor Business & Innovatie 2008

Vosko Networking B.V.
Innovatie staat hoog op de agenda, zowel bij bestuurders en managers van bedrijven als in politiek Den Haag. Iedereen is zich ervan bewust dat innovatie een belangrijke motor is waar onze economie op draait. En gelukkig beginnen steeds meer mensen te beseffen dat het niet alleen bij (technologische) innovatie mag blijven. Het is van groot belang dat goede en kansrijke innovaties ook succesvol in de markt worden gezet.

Het is een belangrijke reden waarom de Vosko Trofee voor Business & Innovatie in 1996 in het leven is geroepen. Door jaarlijks een prijs uit te reiken voor een succesvolle innovatie, proberen we mensen te enthousiasmeren en vooral ook bezig te blijven met pionierswerk. De prijs moet een stimulans zijn voor ondernemers die durven. Ondernemers die willen investeren in kennis en die creativiteit koppelen aan marktgericht en strategisch denken. Die ondernemers verdienen onze waardering.

De bijeenkomst voor de keuze van de winnaar(s) en de uitreikingsplechtigheid zal dit jaar in een andere vorm worden gegoten die meer aansluit op de community van netwerkpioniers die Nederland herbergt en die meer recht doet aan publiciteit rondom hun prestaties, dan de afgelopen jaren het geval was. Die bijeenkomst zal in het najaar plaatsvinden, maar men wordt uitdrukkelijk uitgenodigd mogelijke kandidaten reeds nu op deze site ter kennis van de jury te brengen.

Dirk van der Woude, winnaar van de Vosko Trofee 2007
Dirk van der Woude, winnaar van de Vosko Trofee 2007.

Meer informatie over Vosko Networking B.V.: www.vosko.nl